Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

SunDanceParty Szüreti Mulatság

2022. szeptember 17. 20:30


Meghívott vendégünk: Németh János Pincészet, Szekszárd


Családi pincénk az Iván-völgyből eredeztetett, legalább négy generációra visszatekintő tradícióval bír, mégis a fiatal, dinamikusan fejlődő szekszárdi borászatok közé tartozunk. Még néhány évig, mert aztán nehéz lesz azt mondani, hogy „fiatal”. Különös jelentőséggel bírt életünkben a 2018-as év, mert ez volt a huszadik, önálló, jubileumi szürete Janónak. Több, mint 10 hektáron gazdálkodva, évjárattól függően kb. 50.000 palack bort készítünk, kidomborítva a terroir előnyeit, lehetőségeit. Ehhez a filozófiához tartjuk magunkat a szőlő feldolgozásakor, legyen az kadarka, kékfrankos, fehér szőlő vagy bármilyen testes világfajta.

Mottónk: „Dűlőből, spontán.”

www.njp.hu

 

 

EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT....


"Az üveghegyen is túl a Napfényes Láng birtok házigazdái az ősz beköszöntével hetedhét országra szóló szüreti mulatságot rendeztek! Velük tartott a község apraja-nagyja, hajnalig tartó bormámoros táncos mulatozás vette kezdetét, legendák sora kapott szárnyra a holdfényes estén, amelynek most te is részese lehetsz..."

 

A hosszú nyári szünet után végre visszatérünk! És nem is akárhogy! Ha szereted a szőlőt, a bort, a magyar agrokultúrát, vagy csak simán felejthetetleneket táncolni, ezt az esténket különösen ajánljuk a számodra! Ínycsiklandó borok, kézműves étkek és egyéb finomságok sora vár a hetedhét határra szóló táncélményeken kívül! Ez az este nem lesz más, mint maga a TÁNCOS HUNGARIKUM fűszerezve a latinos dallamokkal!

 

Egy szombat éjszaka erejéig két termes party-val pezsdítjük fel a Budapest egyik új, egyben egyik legnívósabb táncos helyszínét, a gyönyörűen felújított Láng Művelődési Központot, így ezt az éjszakát duplán a csillogásnak szenteljük! Kapj fel valami vadítót, hozzá csili-vili kiegészítőket, legyél az est gyémántja! Ráadásul DUPLA workshoppal szeretnénk kedveskedni minden résztvevőnek, hogy mindenki újra megtapasztalhassa ezt az igazán különleges-közösségi-barátkozós táncélményt!

 

 

TERMEK


 

SZíNHÁZTEREM (~350 nm)

MINŐSÉGI FÉNY és HANGTECHNIKÁVAL

Zene: Kubai Salsa/Populáris Salsa/Timba (~60%) + Sensual/Dominikai Bachata (~40%), Csipetnyi Vonalas salsa, Son, Cha-cha-cha, Reggaeton.

ZENE: MG.

 

 

KIZOMBA TEREM (~100 nm)

EGYMÁSRA HANGOLÓD ATMOSZFÉRÁVAL, FÉNYEKKEL és a legjobb válogatott Kizomba & Urban Kiz ZENÉKKEL.

ZENE: .....

 

 

NEM MARADHAT KI MOST SEM

 

 

Vezetett Salsa-Ruedák a színházteremben
TAXI Táncos

SunDanceParty Choreo - Extra Animáció éjfélkor
Fotósok
Borok és fröccsök a Láng Bisztró kínálatában

 

 

A rendezvényhez kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

 

 


Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!SunDanceParty Szüreti Mulatság

Legfrissebb programjaink

Henrik a kis hernyó

Henrik a kis hernyó


Láng Művelődési Központ (Budapest)

2023. október 29. 11:00
 Zenés, fényjátékos bábelőadás az Álmok Bábszínháza előadásába. 3 éves korosztálytól ajánlott. Jegyár: 2500.-Ft. Kupon felmutatásával: 2000.-Ft.. Jegyvásárlás a helyszínen 1 órával az előadás kezdete előtt!
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537