Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

Loulou Balett AkadémiaTiteket is vár a Loulou Balett Akadémia, ahol a gyermekek már egészen fiatal kortól játékos gyakorlatok keretében ismerhetik meg az igazi klasszikus balett technikáját és annak szépségét. Erős hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak a mozgás, de a tánc valódi élményét is átadhassuk növendékeinknek.

 

Balett oktatás 3-14 éves korig tudásszint szerinti csoportban

Helyszín: Láng Művelődési Központ - Terem: fsz./Előadóterem 1.
Jelentkezés: 0630/444-9342, louloubalett@gmail.com

Weboldal: www.lmk.hu/loulou-balett-akademia

 

Beiratkozás:

2021. szeptember 8-án 16.00-18.00 óra között.

 

Oktatás: 2021. szeptember 15-től minden héten SZERDÁN 16.30-17.15
A balett órák időtartama: 45 perc!

Csak kis létszámú csoportokban dolgozunk (5-6 fő/csoport), hogy minden kis balerinára és balerinora megfelelő figyelmet szentelhessünk. Túljelentkezés esetén több csoportot indítunk!

 

Oktatóink bemutatása | 1.rész:
Kovács Fanni Dóra

"Egészen fiatalon, kisgyermekként ismerkedtem meg a mozgás művészetével és azonnal szerelem lett belőle. Először balettra iratott be Édesanyám, hogy lekössük a felesleges energiáimat, majd az évek során megismerkedtem a táncok szélesebb spektrumával is, de mégis a balett volt az, ami végigkísérte az életemet. A középiskola után színházi táncos képesítést szereztem, azóta gyermekek és felnőttek balett oktatásával foglalkozom.
Mivel a gyerekek számára a mozgás, így a tánc is egy kifejező nyelvként szolgál, nagyon fontosnak tartom, hogy átadhassam a megfelelő tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy ezt a képességüket ki tudják használni a mindennapok során. Hiszen a gyermek korban tanult tánc egy életre szóló ismeretként szolgálhat, ami elősegíti az egészséges test és lélek közötti kapocs kialakulását."

 

Oktatóink bemutatása | 2.rész :
Vékony Fanni

“Kiskorom óta nagy szerepe van a táncnak az életemben. Rengeteg forma nyelvét kipróbáltam a társastánctól a ritmikus gimnasztikáig, végül a balett volt ami igazán megfogott. A balett órákon mindig többet és még többet kell tenni, hogy az ember jobb legyen, de talán ez a legjobb benne, hogy nincs olyan, hogy valaki mindent tud, minden nap lehet újat tanulni és fejlődni. A tanítás egy újabb kihívás, hogy mindazt amit 10 év alatt megtanultam a mestereimtől át tudjam adni a gyerekeknek és velük is megszerettessem a balettot. Boldogsággal tölt el amikor látom a kis növendékeket akik örülnek, hogy végre ők is megtudják csinálni a mozdulatokat a kedvenc balettos meséjükből, vagy amikor izgatottan állnak a színpad mellett és várják, hogy végre a szülőknek is megmutathassák milyen ügyesek.”

 

Minden kedves kezdő apróságot ill. balerina és balerino növendéket sok szerettél várunk!


Kovács Fanni Dóra és Vékony FanniLoulou Balett Akadémia

Legfrissebb programjaink

SZÍNJÁTSZÁS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ FELSŐFOKON. Színjátszó kör, drámajáték órák, kommunikációs készségfejlesztés, közösség.Beiratkozás folyamatosan! Ha érdekel a színpad világa, akkor ne hagyd ki a lehetőséget ! Helyszín: Láng Művelődési Központ Kezdés: 2021. szeptember 25. Foglalkozások időpontja: szombat 11.00 .
bővebben
Egyszer volt, hol nem volt...

Egyszer volt, hol nem volt...


Ex Libris Könyvtári Alapítvány (Budapest)

2021. szeptember 30. 16:00
A népmese napja. Programok : diavetítés, meseolvasás, színezés. EX LIBRIS Könyvtári Alapítvány 1062 Budapest Bajza u. 18.
bővebben
EZERNÉL IS TÖBB PROGRAM ORSZÁGSZERTE A HÉTVÉGÉN!  KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL

EZERNÉL IS TÖBB PROGRAM ORSZÁGSZERTE A HÉTVÉGÉN! KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL


Láng Művelődési Központ (Budapest)

2021. szeptember 24–26.
Mindegyik programunk díjmentes! Programjainkról bővebb információkért kérjük, keresse fel weboldalunkat! www.lmk.hu. Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk! A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537