Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

"Halálközeli élmény"

2018. november 10. 16:00

Kategória: Előadás


Putnoki Tibor 1994 óta járja a cselekvő szeretet útját, életét egy 9 percig tartó klinikai halálélmény változtatta meg.
1946. október 1-jén született Mándokon. Gyermekkorát állami gondozottként, nevelőintézetben élte. Gyermekként arról álmodott, hogy pilóta lesz és szárnyalni fog a fellegekben. Álmai hamar kudarcba fulladtak, mert baleset következtében több műtéten esett át. 1974-ben kötött házasságot Piroskával, akivel jelenleg is együtt él. Egy gyermekük született. Boldog családi életüket betegségek sorozata nehezítette meg. Talán a család szeretete, vagy az élni akarás miatt, vagy – mert a sors így rendelte -, sikerült minden betegségből talpra állnia. 1993-ban egy újabb betegséggel kellett megbirkóznia, itt viszont nagyon közel került az akkor még rettegett halálhoz. Ebben az állapotban találkozott a Fénnyel, a Szeretettel. Innen indult Tibor nem mindennapi utazása…
A szeretetnek olyan arcával találkozott, amely sokkal erőteljesebb, mint ahogy azt a mindennapi életünkben képzelnénk. A halálközeli élmény fordította őt az emberek, a szeretet és a spiritualitás felé, azóta több ezer ember lelkét érintette meg Magyarországon és szerte a világon.
A klinikai halálélmény alatt három kérdéssel szembesült: 1. Életed volt-e halálod előtt? 2. Emberhez méltó életet éltél-e? 3.Tiszta szemmel, felemelt fejjel bele tudtál-e nézni embertársaid szemébe?
E három kérdés a mai napig ég benne, és ez vezérli munkáját. 1995-ben társaival létrehozta a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítványt, amelynek ma már több ezer tagja van, akik szintén a cselekvő szeretet útját járják – szerte a világon."Halálközeli élmény"

Letölthető dokumentumok:
Legfrissebb programjaink

Világjárás Dr. Csóka Gézával

Világjárás Dr. Csóka Gézával


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Február 15. (szombat) 10 óra - Kína régen és ma (1). - Peking, a Tiltott város, Nagy Fal...Február 25. (kedd) 18 óra - Thaiföld szépségei. Városok, vallás, természet... Március 3. (kedd) 18 óra - Kína régen és ma (2). - Shanghai, Szecsuán, Tibet...A BELÉPÉS INGYENES!  
bővebben
Alkoss velünk a Székesfehérvári NépmesePonton

Alkoss velünk a Székesfehérvári NépmesePonton


Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár (Székesfehérvár)

2020. február 29. 10:00
Hétvégi ingyenes program az egész családnak Székesfehérváron a Székesfehérvári NépmesePonton. Ingyenes, de bejelentkezéshez kötött program! Bejelentkezni a plakáton olvasható elérhetőségeken lehet.  
bővebben
"Versailles fénykora"

"Versailles fénykora"


Láng Művelődési Központ (Budapest)

2020. február 28. 17:30
 ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁS. Helyszín: Láng Művelődési Központ, földszinti Előadóterem 1.Előadó: Czinkota Mihályné, Erzsébet. (ERE-KLUB). Előadásainkon a részvétel díjmentes.
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537