Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna

A miskolci VOKE Vörösmarty Művelődési Ház 2013 decemberében hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendezte meg a Vasutas Kispályás Labdarúgó Tornát. 2015. december 20-án került sor a folytatásra, ez alkalommal öt csapat jelentkezett a versenyre.
A verseny helyszínéül a kiváló adottságokkal rendelkező Miskolc Egyetemi Körcsarnok szolgált, ugyanúgy, miként az első két rendezvényen is.
A fővédnök és házigazda az idén a MOSZ Miskolc volt, mint címvédő.

III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna

Résztvevő csapatok: Füzesabony állomás, Miskolci Jegyvizsgálók (Utazók), MOSZ Miskolc, Múlt Század, Miskolci Rendező MTSZSZ.
A csapatvezetők egyeztetése alapján körmérkőzéses formában került megrendezésre az esemény. Az idén is nagyszerű körülmények között zajlottak le a mérkőzések 2x15 percben, az MLSZ kispályás Labdarúgó Bizottság által országosan elfogadott játékszabályai alapján.
Gőz Brigitta a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház intézményvezetője köszöntötte a résztvevő csapatokat, majd az eseményt Bálint Zoltán a Mozdonyvezetők Szakszervezete Miskolci Tagcsoport vezetője mint fővédnök nyitotta meg. Gólzáporokban sem szűkölködő mérkőzéseket láthattak a nézők és a csapatok egyaránt. A tavalyi győztes mozdonyvezetők focistái kiválóan játszottak, de mégsem volt elegendő címük megtartásához. A vándorkupát nem kis harcok árán sikerült megszereznie a Múlt Század csapatának. A dobogó harmadik helyét a Miskolci Rendező MTSZSZ csapata szerezte meg.
A gólkirályi címet idén nem egy, hanem rögtön három kiváló játékos kapta meg: Fodor Imre és Madaras Viktor a MOSZ, valamint Varga Zoltán a Füzesabony csapatából.
A játszmákat kiélezett harcok, ám ugyanakkor sportszerűség jellemezte. Végül ugyan a Múlt Század csapata szerezte meg az előkelő első helyet, mégsem távozott senki sem üres kézzel, mivel az eredményhirdetésen minden csapat oklevéllel, arany, ezüst, bronz serlegekkel illetve a fővédnök MOSZ Miskolci Tagszervezet és a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház által biztosított ajándékokkal térhetett haza.
Az évente megrendezendő fordulóknak más-más vasúti terület a fővédnöke és házigazdája, mely tisztet a következő évben a 2015. évi nyertes Múlt Század látja majd el.
Gratulálunk a győzteseknek!
 III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna
Legfrissebb programjaink

Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!


Láng Művelődési Központ (Budapest)

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020-ban is két csoportban indulnak a foglalkozások!Foglalkozások minden hétfőn 9.30-10.00 és 10.15-10.45 óráig.Helyszín: Láng Művelődési központ 2.em/202. terem. Ajánlott korosztály: 0-3 év    
bővebben
BIBLIAI SZABADEGYETEM - JÉZUS CSODÁI

BIBLIAI SZABADEGYETEM - JÉZUS CSODÁI


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Szerdánként, 18 órakor.Előadók: Hites Gábor; Kalocsai Tamás; Kökényes Zsuzsa; Oláh László; Stramszki István; Tóth Szilárd. További részletes programok a plakáton.
bővebben
Reménysugár Klub

Reménysugár Klub


Reménysugár Kulturális Egyesület (Pécs)

Minden hónap második keddjén 14.00 órától. A 30 éve működő klub célja a daganatos betegségben szenvedők és ilyen betegségekből felgyógyultak összefogása, további életvitelük segítése.  
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537