Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna

A miskolci VOKE Vörösmarty Művelődési Ház 2013 decemberében hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendezte meg a Vasutas Kispályás Labdarúgó Tornát. 2015. december 20-án került sor a folytatásra, ez alkalommal öt csapat jelentkezett a versenyre.
A verseny helyszínéül a kiváló adottságokkal rendelkező Miskolc Egyetemi Körcsarnok szolgált, ugyanúgy, miként az első két rendezvényen is.
A fővédnök és házigazda az idén a MOSZ Miskolc volt, mint címvédő.

III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna

Résztvevő csapatok: Füzesabony állomás, Miskolci Jegyvizsgálók (Utazók), MOSZ Miskolc, Múlt Század, Miskolci Rendező MTSZSZ.
A csapatvezetők egyeztetése alapján körmérkőzéses formában került megrendezésre az esemény. Az idén is nagyszerű körülmények között zajlottak le a mérkőzések 2x15 percben, az MLSZ kispályás Labdarúgó Bizottság által országosan elfogadott játékszabályai alapján.
Gőz Brigitta a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház intézményvezetője köszöntötte a résztvevő csapatokat, majd az eseményt Bálint Zoltán a Mozdonyvezetők Szakszervezete Miskolci Tagcsoport vezetője mint fővédnök nyitotta meg. Gólzáporokban sem szűkölködő mérkőzéseket láthattak a nézők és a csapatok egyaránt. A tavalyi győztes mozdonyvezetők focistái kiválóan játszottak, de mégsem volt elegendő címük megtartásához. A vándorkupát nem kis harcok árán sikerült megszereznie a Múlt Század csapatának. A dobogó harmadik helyét a Miskolci Rendező MTSZSZ csapata szerezte meg.
A gólkirályi címet idén nem egy, hanem rögtön három kiváló játékos kapta meg: Fodor Imre és Madaras Viktor a MOSZ, valamint Varga Zoltán a Füzesabony csapatából.
A játszmákat kiélezett harcok, ám ugyanakkor sportszerűség jellemezte. Végül ugyan a Múlt Század csapata szerezte meg az előkelő első helyet, mégsem távozott senki sem üres kézzel, mivel az eredményhirdetésen minden csapat oklevéllel, arany, ezüst, bronz serlegekkel illetve a fővédnök MOSZ Miskolci Tagszervezet és a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház által biztosított ajándékokkal térhetett haza.
Az évente megrendezendő fordulóknak más-más vasúti terület a fővédnöke és házigazdája, mely tisztet a következő évben a 2015. évi nyertes Múlt Század látja majd el.
Gratulálunk a győzteseknek!
 III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna III. Vasutas Kispályás Labdarúgó Torna
Legfrissebb programjaink

Zumba Anitával

Zumba Anitával


Láng Művelődési Központ (Budapest)

Tanfolyami órák : hétfő-szerda 17.00-18.00 óra. 6-18 éves korosztálynak. További eészletek a plakáton.
bővebben
Világjárás Csóka Gézával

Világjárás Csóka Gézával


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Atz előadás sorozat részletes időpontjai a plakáton olvashatóak . A BELÉPÉS INGYENES! (VOKE) Arany János Művelődési Ház (Szárnyaskerék épülete) Info: www. vasutasmuvhazgyor. hu - Tel: (96)-312-446
bővebben
Ezékiel könyve

Ezékiel könyve


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

OLVASSUK EGYÜTT! Péntekenként, 1730 órakor. Bibliai olvasókör vezetője: Oláh László
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537