Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

A Jazz And More önálló koncertet adott 2015.11.07-én, szombaton este Baján a város színháztermében

"Menczer György művelődésszervező meghívására ismét Bajára érkezett a Jazz And More budapesti gospel kórus, hogy hangulatos szombat estét varázsoljanak a közönségnek. Bár a formáció nem először jár városunkban, jelen koncertjük több szempontból különlegesnek számított, repertoárjuk számos új darabját itt adták elő első ízben, és több új kórustag (valamint a karvezető Halkovics Ágnes lánya, Halkovics Dorka is) itt debütált.

 

A Jazz And More önálló koncertet adott   2015.11.07-én, szombaton este Baján a város színháztermében

A megszokott, statikus színpadképpel dolgozó énekkarokkal ellentétben a Jazz and More kórus számos esetben mozgásos elemeket is belevisz a produkciójába, ami egyáltalán nem idegen a gospel műfajától, de a musical és egyéb feldolgozásokat is egyedi koreográfiával adják elő. Mindez sajátos színt visz a koncertjükbe, nem csoda, ha gyakran hívják őket neves előadók mellé is kísérő kórusnak. Bajai fellépésükön több oldalukat is megmutatták a közönségnek: a klasszikus gospelek mellett népszerű popdalokat, kórusműveket, musical-medley válogatásokat adtak elő, mindezt áthatotta a zene, az éneklés iránti rajongás és lelkesedés. A kellemes este végén a közönség hálás tapsa után a "Thank you for the music" című népszerű ABBA-sláger feldolgozásával köszönték meg az érdeklődést."


A tejes cikk az alábbi linken olvasható!
http://www.baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/2494-kulonleges-zenei-elmeny
 Legfrissebb programjaink

Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!


Láng Művelődési Központ (Budapest)

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020-ban is két csoportban indulnak a foglalkozások!Foglalkozások minden hétfőn 9.30-10.00 és 10.15-10.45 óráig.Helyszín: Láng Művelődési központ 2.em/202. terem. Ajánlott korosztály: 0-3 év    
bővebben
BIBLIAI SZABADEGYETEM - JÉZUS CSODÁI

BIBLIAI SZABADEGYETEM - JÉZUS CSODÁI


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Szerdánként, 18 órakor.Előadók: Hites Gábor; Kalocsai Tamás; Kökényes Zsuzsa; Oláh László; Stramszki István; Tóth Szilárd. További részletes programok a plakáton.
bővebben
Reménysugár Klub

Reménysugár Klub


Reménysugár Kulturális Egyesület (Pécs)

Minden hónap második keddjén 14.00 órától. A 30 éve működő klub célja a daganatos betegségben szenvedők és ilyen betegségekből felgyógyultak összefogása, további életvitelük segítése.  
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537