Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

Díjat kapott az EX LIBRIS Könyvtári Alapítvány

2014.05.08.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség az EX LIBRIS Könyvtári Alapítványnak, munkájuk és hivatástudatuk elismeréseként a Magyar Szakszervezeti Szövetség Művészeti és Kulturális Díj-át adományozta.

Díjat kapott az EX LIBRIS Könyvtári Alapítvány


"Az EX LIBRIS Könyvtári Alapítvány 2009 januárja óta működik, hagyományai hosszú időre nyúlnak vissza. „Elődje” – a Postás Szakszervezet Központi Könyvtára – több mint ötven évig szakszervezeti fenntartással önállóan működő közkönyvtár és ellátó központ volt. A Magyar Posta három részre válása után 2008 júliusáig, mint a Postai és Távközlési Művelődési Alapítvány Központi Könyvtára folytatta a munkát. Beépült az alapító vállalatok mindennapjaiba, szolgáltatásait igényelték és szerették a dolgozók. A sok nehéz időszakot, átalakulást, átszervezést, költözést megélt, de hivatásukat önkéntesként is folytató Oroszi Evelin könyvtárvezető és munkatársai erőfeszítéseinek köszönhetően jött létre az EX LIBRIS Könyvtári Alapítvány, amelynek alapítói a Magyar Írószövetség, a Magyar Posta Zrt, a Postás Szakszervezet, a Távközlési Szakszervezet és Tóth-Szöllős András fotográfus-operaőr. TEMI tagként pedig lehetővé vált financiális biztonságuk megteremtése. Céljuk a könyvkultúra ápolása, munkahelyi és nyilvános könyvtári szolgáltatások nyújtása, kulturális ismeretterjesztés, és a felhalmozott értékes könyvállomány megóvása, gyarapítása.


A Magyar Szakszervezeti Szövetség az EX LIBRIS Könyvtári Alapítvány részére nem csekély személyes áldozatot is követelő munkájuk és hivatástudatuk elismeréseként Magyar Szakszervezeti Szövetség Művészeti és Kulturális Díj-at adományoz."

Bővebben: www.szakszervezet.net/index.php/hirek/aktualis/132-kituntetesben-reszesultekLegfrissebb programjaink

Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!


Láng Művelődési Központ (Budapest)

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020-ban is két csoportban indulnak a foglalkozások!Foglalkozások minden hétfőn 9.30-10.00 és 10.15-10.45 óráig.Helyszín: Láng Művelődési központ 2.em/202. terem. Ajánlott korosztály: 0-3 év    
bővebben
BIBLIAI SZABADEGYETEM - JÉZUS CSODÁI

BIBLIAI SZABADEGYETEM - JÉZUS CSODÁI


VOKE Arany János Művelődési Ház (Győr)

Szerdánként, 18 órakor.Előadók: Hites Gábor; Kalocsai Tamás; Kökényes Zsuzsa; Oláh László; Stramszki István; Tóth Szilárd. További részletes programok a plakáton.
bővebben
Reménysugár Klub

Reménysugár Klub


Reménysugár Kulturális Egyesület (Pécs)

Minden hónap második keddjén 14.00 órától. A 30 éve működő klub célja a daganatos betegségben szenvedők és ilyen betegségekből felgyógyultak összefogása, további életvitelük segítése.  
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537