Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537
Főoldal | E-mail | www.temie.hu

Intézmények

Reménysugár Kulturális Egyesület (Pécs)

Cím:7621 Pécs, Király u. 9.
Igazgató:Wogerné Sági Judit
Telefonszám:+36 20 434 9021
E-mail:rkegyesulet@gmail.com
Weboldal:http://remenysugarpecs.hu/

Reménysugár Kulturális Egyesület (Pécs)

 Programok:

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »
A Reménysugár Kulturális Egyesület februári programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület februárban is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják
 


Nagyapa meséi - mesekönyv karácsonyra

Kedves Tagjaink, Barátaink! 2021. december 6-án tartottuk Faltisz Alexandra IBBY-díjas grafikusművész, illusztrátor kiállításának megnyitóját.
Erre az alkalomra megjelent a könyv is, amelyet Petrőczi Éva írt és Alexandra illusztrált.


A Reménysugár Kulturális Egyesület januári programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület januárban is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják


Fürtös Méz vásár

Kedves Tagjaink, Barátaink! A korábbi évekhez hasonlóan, ebben az évben is külön Egyesületünk számára összeállított árlistával kedveskedik a Fürtös Méz, amelyet a mellékletben találtok. A megrendelés beérkezésének határideje: 2021. december 3. péntek 12 óra.


A Reménysugár Kulturális Egyesület decemberi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület decemberben is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják


Gyenisné Sz. Judit : Útkeresés

2021. november 9. 15:00
Gyenisné Sz. Judit : Útkeresés

 A szerzővel Molnár Zsuzsa kulturális szervező beszélget. A belépés díjtalan.Minden érdeklődőt szeretettel várunk !


A Reménysugár Kulturális Egyesület novemberi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület novemberben is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják


Japán italkúltúra

2021. október 2. 13:00
Japán italkúltúra

Ismét japán italkóstolót szervezünk az Intercooperation Zrt. közreműködésével. A program regisztrációhoz kötött. Erre az email címre várjuk a jelentkezseteket legkésőbb 2021. szeptember 30-ig. rkegyesulet@gmail.com


A Reménysugár Kulturális Egyesület októberi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület októberben is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


A Reménysugár Kulturális Egyesület szeptemberi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület szeptemberben is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


Tanszergyűjtés

 Kalmár Lajos fotóművész tegnapi Facebook felhívásához csatlakozva, a Reménysugár Kulturális Egyesület 2021. július 30-ig várja a tanszer felajánlásokat, amiket az Ormánságba juttatunk el. További részletek a mellékelt pdf. dokumentumban.


A Reménysugár Kulturális Egyesület augusztusi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület augusztusban is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


A Reménysugár Kulturális Egyesület júliusi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület júliusban is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


A Reménysugár Kulturális Egyesület júniusi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület júniusban is várja a kedves érdeklődőket ! A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


Kihívás-napi 3-1-2 Meridián torna

2021. május 27. 15:12
Kihívás-napi 3-1-2 Meridián torna

A 3-1-2 Meridián torna minden évben a kihívás napjához közeledve megtartja foglalkozását. Ebben az évben erre 2021. május 27-én 3:12-kor kerül sor a Reménysugár Kulturális Egyesület Király u. 9-ben található székhelyén. Gyülekezés 3 órakor. Az épületbe történő belépéshez és a tornán való részvételhez védettségi igazolvány megléte szükséges. Mindenkit szeretettel várunk!


A Reménysugár Kulturális Egyesület májusi programjai

A Reménysugár Kulturális egyesület májusban is várja a kedves érdeklődőket ! 2021. május 10-én hétfőn, megnyitjuk a Közösségi Teret a Király utca 9-ben. A részletes programokat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


A Reménysugár Kulturális Egyesület áprilisi hírlevele

Kedves Tagjaink, Barátaink! A Kormányrendelet értelmében a Reménysugár Kulturális Egyesület – PKK Belvárosi Közösségi Terét továbbra is ZÁRVA TARTJUK.
Minden kedves tagunknak, barátunknak boldog Húsvétot kívánunk! Online programjainkat a mellékelt Pdf dokumentumban olvashatják.


A Reménysugár Kulturális Egyesület márciusi hírlevele

Kedves látogatóink ! Hírlevelünkből tájékozódhatnak márciusi online programjainkról, melyet a mellékelt pdf. dokumentumban találhatnak. Szeretettel várjuk az érdeklődőket !


A Reménysugár Kulturális Egyesület februári hírlevele

Kedves látogatóink ! Hírlevelünkből tájékozódhatnak februári online programjainkról, melyet a mellékelt pdf. dokumentumban találhatnak. Szeretettel várjuk az érdeklődőket !


Fürtös Méz rendelés leadás

A Fürtös Méz ismét fogad rendeléseket. Tekintettel az adventi/karácsonyi időszakra újdonságokkal is kedveskedik vásárlóinak. És ne felejtsétek, hogy az árak csak az egyesület tagjaira vonatkoznak. Az ajánlatot a Pdf mellékletben találjátok. Kérlek benneteket, hogy a rendeléseket email-ben vagy telefonon 2020. november 30-ig adjátok le névvel és elérhetőséggel (név, telefonszám).

Az átvétel részleteiről később értesítelek benneteket.

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »
Legfrissebb programjaink

Az Ex Libris Könyvtár új nyitvatartási rendje

Az Ex Libris Könyvtár új nyitvatartási rendje


Ex Libris Könyvtári Alapítvány (Budapest)

web: http://exlibriskonyvtar.hu . Továbbra is minden érdeklődőt szeretettel vár programjaira az Ex Libris könyvtár !
bővebben
2022 tánc éjszakája

2022 tánc éjszakája


Láng Művelődési Központ (Budapest)

2022. január 29. 20:30
Latin táncest a Láng Művelődési Központban a SunDanceParty rendezésében és szervezésében. Kapunyitás: 20.30 órakor. Időtartam: 21.00-03.00 óráig.
bővebben
Évnyitó gyalogtúra: Zuppa-tető

Évnyitó gyalogtúra: Zuppa-tető


Láng Művelődési Központ (Budapest)

2022. január 29. 09:50
Táv: 12 km. Útvonal: Szárliget - Zuppa-tető - Nagyegyháza - Szárliget. Szint: 150 m. Találkozó: 09.50 órakor a Déli pályaudvar pénztárcsarnokában. Vonatindulás: 10.20 órakor. Gyalogtúráinkon a részvétel (túravezetés) díjmentes!
bővebben
Területi Művelődési Intézmények Egyesülete
Közhasznú Szervezet | 1119 Budapest, Fehérvári út 47. | Telefon: 06-1-203-3868 | Mobil: 06-30-510-7537